Prova amb livekid
Comparteixi aquesta pàgina:
Copiar enllaç

Aquests tres centres infantils d'Úbeda han confiat a LiveKid - “El canvi ha estat molt fàcil!”

abril 21, 2022 |
Joanna Łuszczykiewicz

El centre d'educació infantil Recreo va obrir les portes per primera vegada a Úbeda el 1990. Parlem amb la directora, Josefina, que ens explica quin és el secret d'aquest projecte tan exitós, amb més de 30 anys d'experiència cuidant els més petits

En este artículo:

Tres centres educatius a Úbeda

Recreo compta amb 3 centres educatius situats a diferents zones d'Úbeda, a la província de Jaén. Comencem amb el primer al sud de la ciutat. Jo m'acabava de graduar i volia donar-li un enfocament modern al projecte, per això vam començar treballant amb el mètode Montessori. El segon centre l'obrim el 2011 al nord de la ciutat i el tercer el 2017 al centre. Úbeda és una ciutat força gran i es necessitaven més escoles infantils, així que vam decidir provar i ens ha sortit molt bé!

Som un centre molt complet. Tenim diverses sales repartides segons l'edat dels alumnes i disposem de patis exteriors per poder fer activitats a l'aire lliure.

Happy Kids Recreo

Les escoles bressol Recreo van començar usant el mètode Montessori, el qual em segueix semblant molt interessant, però actualment, després de tants anys d'experiència, vam decidir crear la nostra pròpia metodologia d'ensenyament. En total, treballem unes 18 persones repartides entre els tres centres, que som les que hem treballat conjuntament per dissenyar aquesta metodologia a mida dels nostres alumnes.

El nostre projecte es diu Happy Kids Recreo. Preparem tot basant-nos en el nostre coneixement i experiència a l'educació infantil. Tots els recursos els creem nosaltres mateixos. També fem projectes més específics mensuals, per exemple, darrerament hem fet projectes molt interessants relatius al medi ambient o perquè els nens coneguin les diferents professions. El que té de bo aquests projectes és que impliquem molt la família. Experimentem, fem moltes activitats manuals i els nens aprenen coses noves i més específiques. Variem aquests projectes segons la temporada. També hi ha una sèrie de projectes anuals que són transversals, com ara el reciclatge, l'alimentació saludable, la igualtat, la pintura o la música.

Sempre enviem als pares una carta on s'explica el projecte que faran els nens i quins objectius volem assolir. Després us donem una sèrie de recursos que ells poden utilitzar a casa, per si volen completar i ampliar la feina que fem amb els seus fills a l'escola.

Els nostres valors

Crec que el valor principal del nostre centre i allò que també atrau les famílies noves és el personal que tenim. Al llarg dels anys amb els meus companys, hem creat uns vincles molt forts i tenim una relació més de família que de cap i empleats. Aquesta bona relació que tenim fa que tot funcioni molt bé, els nens estan a gust i els pares estan contents. Els professionals que són amb nosaltres fan del nostre centre, únic.

Un altre valor important per a nosaltres és el nostre mètode de treball, que requereix molta més dedicació i esforç de part nostra, però confiem que proporciona uns millors resultats en l'ensenyament i aprenentatge dels nostres alumnes. També cal fer esment que el mètode de treball que tenim deriva del bon equip de professionals que tenim. També ens donem suport molt i confiem l'un en l'altre. He tingut molta sort en aquest sentit i estic molt agraïda.

L'arribada de LiveKid

Abans de LiveKid teníem una agenda digital que ens agradava força però que, en comparació, tenia moltes limitacions. A més, funcionava només en la seva versió d'ordinador, cosa que no era gaire còmode. Cada cop que volíem apuntar alguna cosa, havíem d'obrir el programa i anotar-lo de manera manual dins del sistema. No era gaire pràctic. L'estiu passat vaig descobrir LiveKid i em va semblar molt interessant perquè era just el que buscava.

Diem adéu al Whatsapp

Abans de LiveKid, ens comunicàvem a través de grups de Whatsapp amb els pares i ara veig que aquest sistema era molt més problemàtic. Per allà enviàvem als pares el pla del dia, les activitats fetes i tot allò relacionat amb els fills, però amb l'aplicació és molt més fàcil. Ara fins i tot gravem vídeos i els enviem a les famílies a l'instant.

La facilitat en la comunicació és allò que més hem notat. És imprescindible i ho cuidem molt. LiveKid també els resulta molt fàcil i còmode d'utilitzar les professores també. Els pares també els ho descarreguen i estan molt contents!

Galeria de les fotos

Ens agrada molt la galeria de fotos. Abans havia d'enviar les imatges de les nostres activitats als pares per una altra via. Això em portava molt de temps entre descarregar les fotos, obrir cadascuna i posar nom a tots els fitxers. Ara ho fem en un sol clic des de l'aplicació. A més, ho poden fer les pròpies educadores immediatament des del mòbil que sempre porten a la butxaca. L'aplicació és molt intuïtiva i el disseny també és atractiu per als pares i professors.

Ens encanten les pastanagues!

M'encanta l'opció de graduar amb pastanagues la quantitat del plat que ha menjat el nen. Els pares necessiten saber aquesta mena de coses, per la qual cosa estan molt ben informats. La comunicació amb ells també la veig molt més fàcil, a més a més amb un disseny modern i bonic.

L'aplicació també ens ajuda a portar diàriament el registre d'assistència dels infants, cosa que és obligatòria per a la Junta d'Andalusia, que ens exigeix ​​documentar aquesta informació. Ja no hem de portar el compte amb altres sistemes i cercar entre munts de documents. Tot ho tenim dins de la pròpia aplicació.

Una transició molt fàcil

¡La transició d'una eina a una altra va ser molt fàcil! L'atenció al client que ens va prestar LiveKid va ser fantàstica, així que no vam tenir cap problema. L'aplicació és molt completa i ofereix moltes opcions, per això seguim descobrint novetats, però ja controlem tot perfectament.

Encara hi ha molts centres que usen només agendes de paper, així que sens dubte, comptar amb un sistema digital com LiveKid és un gran valor afegit per a nosaltres.

Joanna avatar
Joanna Łuszczykiewicz
Marketing Specialist
Comparta esta página:
Copiar enllaç
KształtyKształty